dijous, 11 de novembre del 2010

Igual que un titella de La Rambla

José Montilla a dalt d'un 'tablao' fent un mitin express a Sant Boi. Foto: El Periódico

Realment patètica la imatge que està donant al món tot un President de la Generalitat de Catalunya. El Molt Horable José Montilla ha perdut totalment els papers. Ara es dedica a passejar-se pel país i pujar-se a sobre d'una tarima, tipo 'tablao' i es posar a fer un mítin explicant la seva 'esplèndida' gestió al capdavant de la Generalitat i atacant al seu terrible rival, CiU.

José Montilla s'ha convertit en un titella, en un trist 'puchineli' dels de tota la vida. S'acosta més a un dels artistes que es guanyen la vida a La Rambla de Barcelona pujan igualment a dalt d'una capsa i com a mínim intenten fer art i guanyar-se la vida.

El Molt Honorable Don José també intenta guanyar-se la vida. Això sí d'una manera molt demagoga i evidentment no hi falten els palmers, que porten fins i tot impresos uns cartells on hi posa "President Montilla". Tot molt organitzat, però a l'hora molt, molt cutre.

Aquest es el nivell de politics que ens han estat dirigint en els darrers anys. Aquests no son els politics que jo vull pel meu país.

Montilla, deixa de fer el ridícul i posat a treballar aquestes dues setmanes que et queden en el despatx al costat del Pati dels Tarongers.

El dia 28 el país decidirà.