dissabte, 8 de març del 2008

Ara, més que mai, cal anar a votar

Cap de setmana d'eleccions. Tots ens les prometiem molt felices. Amb les enquestes, els mitings, cap aquí cap allà. Després de drama de fa quatre anys a Madrid, semblava que la lacra del terrorisme podia estar més o menys desterrada.

Però no. Els troglodites de torn han tornat a actuar. Dóna igual que siguin islamistes o etarres, han segat una vida i cada vida és individual i ara, com l'11 de març de 2004, ho han tonat a fer. I això perquè?.

Aquests mafiosos fins i tot han fet una cridat al boicot electoral, però el què es més greu. Que a Euskadi posen els seus 'comissaris' per controlar en els pobles vascos, sobre tot en els petits i a on es coneix tothom, qui va a votar i qui no.

Votar és un dret i un deure que tenim els pobles lliures, tot i que evidentment anar o no a exercir aquest dret es totalment voluntari. Ara aquests criminals volen seguir amb la seva dictadura del terror.

Els vascos no es mereixen tenir aquesta 'purria' que intenti decidir per ells.

Es per això que pensem que ara més que mai s'ha d'anar a votar, fer-ho lliurement a les opcions politiques decens i democràtiques i demostrar a aquests assassins que no caben a la nostra societat.


Sebastià Montcuní
Analista politic de CCB