divendres, 23 de maig del 2008

Poc futur pels republicans

Foto de J. Lois extreta de la web de Ràdio Palamós

Després de la davallada electoral que han tingut en les darreres eleccions els dos partits que s'autodominen republicans, és a dir ERC i ICV, el seu futur sembla bastant complicat. El poble ha dit el què pensava a les urnes i aquests partits haurien de reflexionar sobre el què diuen defensar i si és realment el que vol la gent del carrer.

I diem això després de veure al rebuda que varen tenir els Prínceps de Girona a la seva visita a Palamós i a S'Agaró. Sobre tot a Palamós on el poble, sí aquesta gent del carrer normal i corrent, com va rebre a l'hereu a la Corona en la innauguració de les instal.lacions de la nova estació marítima. Milers de persones es varen congregar al moll per veure'ls d'aprop i ells varen correspondre saludant a tothom...i parlant en català.

Mentre tant quatre caps escalfats, que no arribaven a la cinquantena -essent generosos amb el número- es concentraven al Passeig del Mar, encapcelats per un regidor de l'Ajuntament de Palamós, que es va negar a anar a l'acte institucional organitzat pel Consistori al qual ell també representa. Li agradi o no.

El cert, es que el poble ha tornat a parlar.