dimecres, 27 de febrer del 2008

Els tancs i les pilotes

Es ben bé que cada vegada que el diputat d’ERC a Madrid, el blanenc Joan Puig surt a la palestra, és noticia. Sí de l’esperpent, pero és noticia. La veritat es que hi ha personatges que animen la vida política catalana i espanyola i un d’ells és sens dubte en Joanet.

Hem de reconèixer que només veure’l fa riure. Això no podran negar i després de veure el ‘numerito’ que va muntar fa uns estius en relació a la piscina ‘il.legal’ que té en Pedro J. a Mallorca, on apareixia en Joanet amb el DNI a la boca, ens dóna encara més la raó.

L’última ocurrencia d’en Joanet ha estat respecte a l’independència de Kosovo, tot cal dir-ho un país desde fa uns anys que ens ha enviat abans d’hora els seus ambaixadors a modus de violents assaltadors de xalets. ¿Aquest és el model que vol en Joanet per a Catalunya?.

I per si de cas ja ha parlat. Apel.lant el seu pseudo-patriotisme català ha dit: “ni els tancs dels Bono de torn tenen capacitat per a impedir la voluntat dels pobles” i després llança un ‘ordago’: “Espanya no te pilotes ni per enviar-nos els tancs”.

De tan valent que és en Joanet és: ¡Senzillament patètic!.