dimecres, 27 de febrer del 2008

EL LLIBRE DE ERC


Fa uns dies els diputats de ERC a Madrid, van fer un tour per la Costa Brava per presentar el seu llibre, "El més calent... al front de Madrid". Una Crònica viscuda del Grup parlamentari d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, 2004-2008. (Editorial Meteora)
"El cert és que el ritme de Madrid envelleix, i molt, perquè és un autèntic no parar, el dia a dia és frenètic. A més d'envellir, però, Madrid fa madurar. Sobretot perquè comproves en primera persona a què ens enfrontem. Qui tenim al davant. I aquest no és altre que un Estat de debò, que funciona i que sap què vol i què li convé. Un Estat amb un exèrcit de burocràcia i aristocràcia funcionarial que és a la primera línia de foc defensant-lo, acompanyat d'un potentíssim entramat comunicatiu que sap que, amb les qüestions de menjar, no s'hi juga..."
"Hem posat Espanya davant el mirall i s'ha vist que la diferència -que la diversitat- encara li molesta. Avui, 32 anys després del 20 de novembre de 1975, encara no hem vist aquella Espanya plural de la qual alguns havien parlat tant..."