dissabte, 5 d’abril del 2008

No ens donen l'aigua, pero sí investiràn ZP

Està clar que aquest país està condemnat a anar cap enrrera. Estem inmersos en un problema de nassos amb la sequera i la falta d'aigua a Catalunya. Es parla de portar-la amb vaixells i fins i tot en tren.

El PSOE i el PSC, que jo sapiga, son dos partits teòricament independents, però el PSOE ha necessitat històricament dels vots dels catalans per poder governar i en aquesta ocasió s'ha demostrat una vegada més. Doncs es veu que el Montilla ha demanat una serie de coses a n'en Zapatero, referent a l'arrivada d'aigua a casa nostra, i en ZP, com que ja te els 1.672.777 vots de catalanets a la butxaca, ara ve a dir-li que s'hi posi fulles.

En Montilla té aquesta setmana una oportunitat d'or per reivindicar-se i demostrar si és realment independent o és un titella. Ens trovem davant la setmana de l'investidura i en ZP necessita els 25 vots dels socialistes catalans per ser president del Gobierno de España.

Si fossin valents i independents s'abstindrien per demostrar la seva inconformitat, però tots som conscients que no ho faran.

Amb partits espanyolistes com el PSC, subordinats al PSOE, no anirem enlloc. Ara teniem una oportunitat d'aconseguir coses en favor de Catalunya, ja que son dos partits del mateix color, però no ho faran. Tot és fatxada i una gran mentida.

I Catalunya seguirà de pena.

Gràcies Molt Honorable President Montilla. Gracias señor Zapatero.

1 comentari:

Sac de Gemecs ha dit...

salutacions des de
www.sacdegemecs.blogspot.com

esteu enllaçats al nostre bloc.